Agenda

Jazz en Singer-songwriters in Café-restaurant De Machinist

In oktober 2013 start de stichting Machinist Live opnieuw met de programmering van 40 gratis toegankelijke concerten in het café van De Machinist.

De serie van 20 “Jazz op Zondag” concerten wordt vanwege het succes bij het publiek voortgezet. Het mooie programma is niet aan de muziekliefhebber voorbijgegaan. Het Jazzblad “Jazzism” besteedde nog onlangs aandacht aan de programmering in De Machinist.

De “Woensdagavond Singer-songwriterserie” heeft zijn plaats inmiddels ook verworven. Elke woensdagavond zullen weer 2 of 3 artiesten acte de precence geven. Steeds meer liefhebbers van dit genre muziek komen de woensdagavond vanaf 21:00 uur bezoeken.

De muziekprogramma’s van de stichting Machinist Live komen mede tot stand door bijdragen van: Popunie Music Support Rotterdam, de Deelgemeente Delfshaven, de Dienst Kunst en Cultuur van de gemeente Rotterdam en café-restaurant De Machinist.

Maandelijks zijn er ondermeer filmvoorstellingen, gezinsavonden (D.A.T.), stand-up comedians, Jazz op zondag en Singer & Songwriters op woensdagavond.
Op de pagina's FILM, COMEDYJAZZ, SINGER & SONGWRITER, en D.A.T. vindt u alle informatie over komende voorstellingen.


Kinderfeestje


Ballen & Bios

Een kinderfeestje te organiseren voor de jarige job met vriendjes en vriendinnetjes of gewoon een leuk dagje uit in de zomer met de kinderen? De Machinist organiseert in samenwerking met Midget Golf Parkhaven kinderfeestjes voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Eerst lekker actief in de buitenlucht bij de Midgetgolf en daarna bijkomen tijdens een film in de Filmzaal van De Machinist.


U kunt twee verschillende arrangementen reserveren:

BALLEN & BIOS

€ 13,00 per kind
Midgetgolf en aansluitend jouw favoriete film kijken met een drankje en popcorn in de privébioscoop bij De Machinist.


BALLEN & BIOS DELUXE

€ 18,00 per kind
Midgetgolf en je buikje vol eten met een heerlijke pannenkoek of verse friet met limonade en als toetje een ijsje. Daarna lekker uitbuiken bij jouw favoriete film met een drankje en popcorn in de privébioscoop van De Machinist.


Of


Midgetgolven en dan snel naar de privébioscoop van De Machinist om jouw favoriete film te bekijken met een drankje en popcorn. Na de film nog lekker smullen van een broodje knakworst of frietjes met kipnuggets, appelmoes en ranja.


Voor de film geldt dat u deze zelf kunt verzorgen (BluRay of DVD) of u kunt een film bestellen via De Machinist voor een meerprijs van € 15,-.


U kunt zelf aangeven hoe laat u het kinderfeestje wilt laten beginnen en eventueel de volgorde van de activiteiten kunnen worden aangepast. Dit alles onder voorbehoudt van beschikbaarheid.


Voor reserveringen en meer informatie kunt u contact opnemen met de reserveringsafdeling van De Machinist op 010-4775700.